28 Nisan 2024

Gostivarlılar Derneği İftarı Gerçekleşti;

Gostivarlılar Derneği İftarı Gerçekleşti;

Gostivarlılar Derneği iftarımız bu yıl Eyüpsultan Belediyesi Osmanlı Parkı Ramazan Stadlarında Misafirlerimizin, Üye ve Gönüllülerimizin davet edildiği, Kuzey Makedonya İstanbul Konsolosu İdris Fazlioski'nin vekili, MHP MKYK Üyesi Birol Gür, İstanbul Geçmiş Dönem Milletvekilimiz Gülay Dalyan, İlçe Başkanlarımız, Eyüpsultan Belediye Başkanımız Sayın Deniz Köken, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Levent Türkmen, Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Rumeli Türkleri Vakfı Başkan Vekili ve Yöneticileri, Rubafed, Rubasam Başkan ve Yöneticileri, Eyüpsultan Muhtarlarımız, Siyasi Parti Temsilcileri, Camiamızın temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarının, temsilcilerinin, katıldığı program ile gerçekleşti.
Sanatçımız Kubilay Çulcuoğluna teşekkür ederiz.

Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi "Sayın Hazirun, Değerli Arkadaşlarım,
Muhterem Misafirler,
Kıymetli Konuklar,
Hepinizi Derneğim Adına sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.
Ramazanın en büyük gayelerinden bir tanesinin günlük hayatın koşuşturması içerisinde kendi özünü, kendi mayasını kaybeden, değişen insan oğlunun iyi yönde yeniden değişmesini sağlamak olduğunu biliyoruz, 

"Gerek ülkemizde, hepimizin etkilendiği buruk GAZZE olayı hepimizi derinden etkiledi içimiz yanıyor.

Ramazan bizi biraraya getirdi Allahımıza şükrediyoruz, dua ediyoruz. İyiden, güzelden yana yeni sayfalar açmak, ahlakı güzelleştirmek, hakkı, hakikati, adaleti ve sevgiyi tesis etmek için ramazan bize büyük bir fırsat oldu. 

Güzel bir ortamda Alibeyköy’de Eyüpsultan Belediyemizin bizlere sağladığı Ramazan standı çok verimli ve bereketli geçiyor. Emeği geçen Deniz Başkan'a, Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize, emeği geçenlere derneğim adına teşekkür ederim. 

Bu Ramazanda Hayırseverlerimizin yardımlarını dağıtmakta özellikle dernek olarak özen gösterdik. 

On beşinci gecesini yaşadığımız Ramazanı uğurlayacak gelecek yılı bekleyeceğiz, şimdiden Kadir gecemizi, Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. 
Gazze'de hayatını kaybedenlere rahmet yaralılara şifalar diliyorum, Bayrama kadar Gostivarlılar Derneği standımız açık olacak sizleri bekliyoruz.
Bu akşam iftar davetimize icabet eden çok kıymetli konuklarımıza Hazirun ve dostlarımıza yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz, 31 Mart seçimleri Ülkemize milletimize hayırlı olsun,
Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi.

 

 

 

 

 

 

Kapak Resmi Sil

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapak Resmi Sil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.439,70 32,4504 34,8290 9.763,37